Τσελεπατιώτης — Εταιρική Ταυτότητα

ΤΣΕΛΕΠΑΤΙΩΤΗΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

Η επιχείρηση Τσελεπατιώτης ασχολείται με τις ταπετσαρίες επίπλων, την αναδιαμόρφωση παλαιότερων επίπλων καθώς και την πώληση κουρτινών ή συστημάτων σκίασης. Βρίσκεται στον κεντρικό άξονα της πόλης του Άργους και διαιρείται στο χώρο της έκθεσης και του εργαστηρίου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

# Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας
# Σχεδιασμός λογοτύπου
# Επιγραφή
# Εφαρμογές

ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ

Rebranding της ταυτότητας της επιχείρησης, σε μία σύγχρονη, minimal και με άποψη επιχείρηση που θα κάνει τον χώρο σας ομορφότερο.

ΣΤΟΧΟΣ

Στοχεύσαμε στη δημιουργία ενός λογοτύπου που θα βασίζεται στην αρχική ταυτότητα αλλά θα παρουσιάζει στο κοινό την έννοια του επαναπροσδιορισμού του στυλ, των αντικειμένων & του χώρου του με νέα οπτική ματιά και άποψη.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Το νέο λογότυπο της εταιρίας δημιουργήθηκε σε minimal γραμμές, με αυστηρή τυπογραφία που χαρακτηρίζεται από γωνιακές πατούρες ενώ το αρχιτεκτονικό πλαίσιο του συμβόλου αποτελεί και την βάση όλων των εφαρμογών της ταυτότητας στην πράξη.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Κάλυψη των εφαρμογών οπτικής επικοινωνίας, διαμορφωμένων πάντα βάσει της σημειολογικής έρευνας και των αναγκών της επιχείρησης.

CONCEPT

Το πλαίσιο του συμβόλου ορίζει την έννοια του επαναπροσδιορισμού των αντικειμένων των πελατών (πριν-μετά) βασισμένο στη γεωμετρική οπτική που δημιουργεί το δίοπτρο.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Για τις ανάγκες της επιχείρησης το νέο πλέον Brand χρησιμοποιήθηκε σε κάθε εφαρμογή που σχετίζεται με το κοινό. Μία από τις λεπτομέρειες είναι η εφαρμογή του λογοτύπου σε υφασμάτινο καρτελάκι για μαξιλάρια

PREVIEW

Δείτε το σύντομο βίντεο παρουσίασης στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=GlIsxSP2d7c

CREDITS

Branding Designer: Nanopoulos Anastasios
Interior:  Aggeliki Eleftheriadou

I LIKE THIS PROJECT

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK