Ψητό Λεμόνι Ναύπλιο — Εταιρική ταυτότητα

ABOUT

Το ΨΗΤΟ ΛΕΜΟΝΙ βρίσκεται από το 1998 στην πόλη του Ναυπλίου. Είναι ένα Ελληνικό ψητοπωλείο στο κεντρικό άξονα της πόλης που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να δημιουργεί νόστιμα ψητά, bbq, το all time classic θρακόψωμο, χρησιμοποιώντας προϊόντα ντόπιων παραγωγών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

#Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας
#Σχεδιασμός λογοτύπου
#Σχεδιασμός εντύπων

ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ

Πλήρης ανανέωση της εταιρικής εικόνας του ψητοπωλείου. Λογότυπο, Κατάλογος και λοιπές εφαρμογές συνόδευσαν την αναβάθμιση του χώρου.

Λογότυπο Ψητοπωλείου Ψητό Λεμόνι στο Ναύπλιο

ΣΤΟΧΟΣ

Στοχεύσαμε στη δημιουργία ενός λογοτύπου που θα εμπνέεται από την τέχνη της ελληνικής καλλιγραφίας όπως διαμορφώνεται τις δεκαετίες 1950 έως 1970, και βασίζεται στην τέχνη της λαϊκής επιγραφής σε όλη την Ελλάδα.

ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ

Συνοδευτικά με την κεντρική τυπογραφία, που έχει το στιβαρό και κομψό σχέδιο που αναφέραμε, ακολουθεί μία ισόπαχη γεωμετρική γραμματοσειρά με αναφορές στις αρχές του 20ου αιώνα, την αστική σήμανση και τη σχεδιαστική απλότητα.

Ψητό Λεμόνι Ναύπλιο Κατάλογος

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Το λογότυπο κατασκευάστηκε έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σφαγίδα, ενώ μέσα στο κατάστημα συναντάται και σε μορφή στέλνσιλ σε διάφορες εφαρμογές του χώρου.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ & ΥΦΕΣ

K:100%

Ανακυκλώσιμο Γκρι

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

C:5% M:0% Y:90% K:0%

C:20% M:10% Y:40% K:0%

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Ο σχεδιαστικός χαρακτήρας του καταλόγου ακολούθησε τη φιλοσοφία της τέχνης της λαϊκής καλλιγραφίας ενώ ενσωματώνει στην οπτική απεικόνισή του σκίτσα από το κύριο στοιχείο που δεν είναι άλλο από το λεμόνι.

ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

Με το ξεφύλλισμα του εντύπου, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να καταλάβει εύκολα τις δραστηριότητες, καθώς και τη δομή της εταιρίας.

I LIKE THIS PROJECT

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK