Κατασκευή ιστοσελίδας

Αξιοποιήστε την εποχή του διαδικτύου.

Δεν θέλουμε να αποκτήσετε απλώς μία ιστοσελίδα. Στόχος μας, είναι να δημιουργήσουμε για εσάς ένα website ή E-shop, που είναι ικανό να αποφέρει εκτός από επισκέπτες, δυνητικούς πελάτες για την επιχείρησή σας.

δημιουργία ιστοσελίδας

Προσελκύστε πελάτες

Το επαγγελματικό σας website θα είναι ελκυστικό και σχεδιασμένο έτσι ώστε οι πελάτες σας να σας βρίσκουν άμεσα και να βλέπουν εύκολα και ξεκάθαρα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ό,τι άλλο χρειάζεται!


responsive ιστοσελιδα

Προβολή σε κάθε συσκευή

Η εποχή άλλαξε. Το 50% των αναζητήσεων για προϊόντα και υπηρεσίες γίνεται πλέον από κινητές
συσκευές. Κι’όμως, πολλά websites δεν εμφανίζονται σωστά σε αυτές.
To δικό σας ωστόσο είναι φιλικό προς αυτές, δηλαδή εμφανίζεται σε κάθε οθόνη και συσκευή, έτσι ώστε να μην χάνεις κανένα πελάτη!


Φιλική σε μηχανές αναζήτησης Google

Φιλική στις μηχανές αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης θα γνωρίζουν το επάγγελμά σας και το πού βρίσκεται η επιχείρησή σας, ώστε να σας εμφανίζουν στις ανάλογες αναζητήσεις.


hosting-grigoro

Επιλέγουμε Γρήγορο Hosting

Το website σας σχεδιάζεται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές υψηλού επιπέδου φιλοξενίας και διαχείρισης, που εξασφαλίζουν τη διαθεσιμότητά της κατά 99,9%.


google-analytics

Στατιστικά επισκεψιμότητας

Έχετε πρόσβαση στην πραγματική επισκεψιμότητα της σελίδας σας από οργανικά αποτελέσματα, ενώ σας παρέχουμε δυνατότητες διαφημιστικής καμπάνιας.


επαγγελματικη ιστοσελιδα

Βασισμένο στο Brand σας

Δεκάδες site σήμερα μοιάζουν ίδια. Μη δέχεστε να αντιγράψετε κάποιον άλλον. Επιλέξτε να σας αντιγράψουν! Η εταιρική ταυτότητα της επιχείρησή σας θα μας κατευθύνει για τη δημιουργία μιας ξεχωριστής σελίδας, βασισμένης στις κατευθυντήριες γραμμές του δικού σας Brand.

Θα ήθελα να μάθω περισσότερα.

Κλείστε ένα ραντεβού με το γραφείο μας, ενημερωθείτε
για τις δυνατότητες του επαγγελματικού branding
και τον σχεδιασμό ιστοσελίδας ή E-shop για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνία

Αρχική / Υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας / Κατασκευή ιστοσελίδας