Εταιρική ταυτότητα

Αποκτήστε εταιρική ταυτότητα.

Ένας σημαντικός τρόπος για να αποδώσει η εταιρεία σας, είναι η μελέτη και δημιουργία της δικής σας εταιρικής ταυτότητας, του δικού σας Brand. Η εταιρική ταυτότητα (ή corporate identity) συντονίζει και συστήνει την εικόνας της επιχείρησή σας στο αγοραστικό κοινό. Καλύπτει κάθε σχεδιαστική ανάγκη της επιχείρησής σας και περιγράφει την στάση και την πολιτική σας.
Από τι θα πρέπει να αποτελείται όμως το δικό σας branding;

branding-design

Σχεδιάζουμε την νέα σας εταιρική ταυτότητα.

Η φιλοσοφία, το σκεπτικό, οι υπηρεσίες της επιχείρησής σας οπτικοποιούνται. Κάθε στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας είναι το μέσο να σας θυμηθεί ο καταναλωτής όταν χρειαστεί τις υπηρεσίες σας και ο τρόπος να τις αναδείξετε, χτυπώντας στον ανταγωνισμό.


logo-design

Αρχίζοντας από το λογότυπο.

Θέλουμε η ταυτότητά σας να αντικατοπτρίζει ορθά, όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας. Έτσι, σχεδιάζουμε από το μηδέν, το σύμβολο που θα ακολουθεί την εικόνα του Brand σας, με κανόνες. Στόχος μας είναι να παρέχει ευελιξία και δυνατότητα εξοικονόμησης πόρων κατά την εφαρμογή του.


auxisi-kerdos-epixeirisi

Χτυπήστε τον ανταγωνισμό.

Με τον σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας, αναδεικνύουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, τις ξεχωριστές υπηρεσίες σας & τα προτερήματα έναντι των ανταγωνιστών.


sxediasmos-entypo-maketa

Εφαρμογή της ταυτότητας σε εταιρικά έντυπα.

Παρέχουμε γραφιστικές υπηρεσίες σχεδιασμού και εκτύπωσης των εταιρικών σας εντύπων. Επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα, Φάκελοι,  προτυπωμένα τιμολόγια, Αυτοκόλλητα και άλλες ειδικές εφαρμογές.


google-analytics

Διαφήμιση και Promotion

Σχεδιασμός και εκτύπωση επαγγελματικών εντύπων. Εταιρικά έντυπα, πrospectus, διαφημιστικό υλικό, φυλλάδια, banners και δεκάδες άλλες εφαρμογές για επαγγελματίες, ολοκληρώνουν την ταυτότητά σας και αυξάνουν τις πωλήσεις σας.

Θα ήθελα να μάθω περισσότερα.

Κλείστε ένα ραντεβού με το γραφείο μας, ενημερωθείτε
για τις δυνατότητες του επαγγελματικού branding
και τον σχεδιασμό ιστοσελίδας ή E-shop για την επιχείρησή σας.

Επικοινωνία

Αρχική / Υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας / Εταιρική ταυτότητα