Τσελεπατιώτης

,

ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ

Η επιχείρηση Τσελεπατιώτης ασχολείται με τις ταπετσαρίες επίπλων, την αναδιαμόρφωση παλαιότερων επίπλων καθώς και την πώληση κουρτινών ή συστημάτων σκίασης. Βρίσκεται στον κεντρικό άξονα της πόλης του Άργους και διαιρείται στο χώρο της έκθεσης και του εργαστηρίου.

Ο ΣΤΟΧΟΣ

Στοχεύσαμε στη δημιουργία ενός λογοτύπου που θα βασίζεται στην αρχική υπάρχουσα ταυτότητα αλλά θα παρουσιάζει στο κοινό την έννοια του επαναπροσδιορισμού του στυλ, των αντικειμένων & του χώρου του με νέα οπτική ματιά και άποψη.

Σχεδιασμός τσάντας καταστήματος
Όψη κάρτας επιχείρησης

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Το νέο λογότυπο της εταιρίας δημιουργήθηκε σε minimal γραμμές, με αυστηρή τυπογραφία που χαρακτηρίζεται από γωνιακές πατούρες ενώ το αρχιτεκτονικό πλαίσιο του συμβόλου αποτελεί και την βάση όλων των εφαρμογών της ταυτότητας στην πράξη.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Καλύψαμε όλες τις εφαρμογές οπτικής επικοινωνίας, διαμορφωμένες πάντα βάσει της σημειολογικής έρευνας και των αναγκών της επιχείρησης. Το πλαίσιο του συμβόλου ορίζει την έννοια του επαναπροσδιορισμού των αντικειμένων των πελατών (πριν-μετά) βασισμένο στη γεωμετρική οπτική που δημιουργεί το δίοπτρο.

Εφαρμογές ταυτότητας εσωτερικά και εξωτερικά του χώρου.

Branding Designer: Nanopoulos Anastasios
Interior:  Aggeliki Eleftheriadou